Lessen & rooster

Het lesrooster van YaYoga

De yogalessen van YaYoga vinden plaats in sfeervolle setting. De yurt biedt ruimte voor maximaal 10 personen en lessen zijn vrijwel het hele jaar te volgen*. Je kunt eenmalig een les volgen of meerdere lessen afnemen. Bekijk het lesrooster van YaYoga hieronder. Je kunt de les direct via deze website reserveren via ons online boekingssysteem**.

Maandag

Hatha Yoga
09:30 – 10:45

Hatha Yoga
19:30 – 20:45

Dinsdag
Woensdag

Hatha Yoga & Yoga Nidra
19:30 – 20:45

Donderdag

Zwangerschapsyoga
19:30 – 20:45

Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gedurende het jaar is de yogaschool buiten de schoolvakanties om ook een aantal dagen of weken gesloten. Houd het rooster in de gaten voor de actuele planning!

** De les gaat door bij minimaal 2 cursisten.

 

De lessen

De lessen van YaYoga duren in totaal anderhalf uur. In elke les staat er een ander thema centraal, maar jouw persoonlijke reis en het vinden van innerlijke rust staan altijd voorop. We gebruiken de adem om dichter bij jezelf te komen en te ervaren wie je diep van binnen bent. en sluiten elke les af met een diepe ontspanning.

De lessen

De lessen van YaYoga duren in totaal 75 minuten. In elke les staat er een ander thema centraal, maar jouw persoonlijke reis en het vinden van innerlijke rust staan altijd voorop. We gebruiken de adem om dichter bij jezelf te komen en te ervaren wie je diep van binnen bent, en sluiten elke les af met een diepe ontspanning.