Tarieven

Abonnementen en rittenkaarten

YaYoga biedt diverse abonnementen en rittenkaarten, zodat je een keuze kunt maken die goed bij jou past. Reserveer je les direct in ons online boekingsysteem. 

Losse les

Een losse les kost € 15,-

3 proeflessen

Ben je een beginnende yogi , maar wil je graag eens kijken of YaYoga iets voor jou is? Dan kun je beginnen met 3 proeflessen. Deze lessen kun je op elk gewenst en beschikbaar moment besteden over een periode van twee  maanden. 

Kosten: € 30,-

5 lessen

Wil je kennismaken met Yayoga en onze lessen in onze yurt eens uitproberen? Dan kun je beginnen met 5 lessen. Deze lessen kun je op elk gewenst en beschikbaar moment besteden over een periode van vier maanden. 

Kosten: € 75,-

10 lessen

Wil je 10 lessen volgen om te proeven of YaYoga iets voor jou is of om flexibel te zijn in het moment dat je een les volgt? Neem dan een 10 rittenkaart af. Je kunt de 10 lessen in 6 maanden tijd gebruiken. 

Kosten: € 150,-

20 lessen

Wil je yoga een vast onderdeel van jouw levenswijze laten zijn? Kies dan voor de 20-rittenkaart. Je kunt dan 20 lessen volgen verspreid over 12 maanden en bent voordeliger uit dan met een 10-rittenkaart.

Kosten: € 280,-

Abonnement

  • Een keer per week € 50,-
  • Twee keer per week: € 85,- per maand

Zwangerschapsyoga per maand

Met elke laatste donderdag van de maand een partnerles. Inschrijven vanaf 14 weken zwangerschap, of vanaf 12 weken als je je goed voelt. Tot 30 weken zwangerschap kun je een maandelijks abonnement boeken. Na 30 weken wordt er per week betaald. De partnerlessen worden apart betaald.

Kosten: € 65,-

Partnerles € 15,-

Zwangerschapsyoga per week 

Kosten: €15